viernes, 4 de noviembre de 2011

Entrega de premis 27è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà


Avui tindrà lloc l'entrega de premis del 27è concurs de còmics Ciutat de Cornellà, al Castell de Cornellà (Carrer Mossèn Verdaguer, s/n), a partir de les 20h.

Inaugurarem també les tres exposicions que es podran veure en aquest recinte fins el diumenge 27 de novembre, de dilluns a divendres de 10 a 14h, y de 17 a 20h, y diumenges i festius de 10 a 14h. A més de presentar la publicació de Còmics a Cornellà 2011 que conté les obres premiades en aquesta edició.

A més de tot això, farem entrega del 18è premi Ivà al millor historietista professional, que enguany ha estat concedida a Miguel Ángel García, més conegut com Maikel. Publica els seus primers dibuixos als 16 anys i des de llavors ha col·laborat en diversos diaris i revistes com Primeres Notícies, El Papus, Sport, Ediciones B, El Jueves, Puta Mili, Míster K, El Periódico de Cataluña i el diari El Mundo. Continua publicant la sèrie setmanal Seguridasosiá, des de fa 23 anys, a El Jueves.



Ha viscut tota la seva vida a Cornellà, i per això, aquest any estem especialment contents de poder entregar aquest premi a un veí de la nostra ciutat, i de la categoria professional i humana d'en Maikel!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario